Just Married Course

jared-sluyter-U_zlHD72cng-unsplash-1

Als je binnenkort gaat trouwen en er voorafgaand aan de grote dag geen PreMarriage Course meer plaatsvindt, kun je aan de Just Married Course deelnemen. Dit is ook een cursus van vijf avonden, die ook heel geschikt is als je al een jaar of twee jaar getrouwd bent. Het huwelijk is een hele verandering in het leven. Je bent natuurlijk gelukkig samen, maar ongetwijfeld zijn er dingen waar je tegenaan loopt. Best fijn om daar eens over te praten met anderen die in een vergelijkbare situatie zitten. Met de Bijbel als leidraad worden uiteenlopende onderwerpen behandeld, zoals communicatie, conflicthantering, seksualiteit en gedeelde doelen en waarden. Door de ervaringen die worden uitgewisseld, krijg je zo bagage mee die goed bruikbaar is voor een lang en gelukkig huwelijk. De bijeenkomsten worden geleid door een echtpaar uit de gemeente. Zij introduceren het thema. Daarnaast is er volop ruimte voor de inbreng van de deelnemers.

De eerstvolgende cursus is gepland op 8 en 29 februari, 21 maart en 11 en 25 april. Voor aanmelding en/of informatie: atvermeij@gmail.com

Review vanuit een eerdere groep: Afgelopen jaar hebben wij de Just Married Course gevolgd en daar we kijken met veel plezier op terug! Tijdens vijf avonden hebben we met een aantal stellen nagedacht over wat het betekent om samen te leven, te groeien en in elkaar te investeren. De gesprekken waren open, eerlijk en verhelderend. We hebben ontzettend kunnen lachen om herkenbare ruzies en waardevolle open gesprekken gevoerd over kwetsbare zaken.  Kortom, een aanrader voor ieder pasgetrouwd stel!