Gebed voor jongeren en voor zendingswerk

gebed_voor_zending_en_jongeren

Tijdens de kerkdienst van zondag 7 juni is door Jiska Kranendonk gebeden voor jongeren en voor zendingswerk. We plaatsen het gebed hier, zodat u het ook thuis mee kunt bidden.

Heere Jezus Christus, wij danken U voor Uw bewogenheid. Voor Uw liefde voor dwalende schapen. We danken voor Uw Heilige Geest, die ons deel geeft aan de bewogenheid van Christus. Vul ons telkens opnieuw met die Geest, zet ons in vuur en vlam.

We komen samen bij U om U te danken. Dank U wel voor wie U bent en dat U altijd bij ons bent. Dank U wel dat we, terwijl we allemaal op een andere plek zijn, toch samen bij U kunnen komen. We bidden dat we snel weer met z’n allen bij elkaar kunnen komen in de kerk.

Dank U wel ook dat de scholen weer langzaamaan open gaan, zodat de kinderen hun klasgenootjes weer kunnen ontmoeten. We willen U ook vragen of U bij de kinderen en jongeren wilt zijn, nu christelijke vakanties en kampen in de zomer niet doorgaan. Dat zij dan toch op een andere manier met U in contact zullen komen of blijven.

Wilt U ook zijn bij alle mensen die in Uw naam uitgezonden zijn. Dan denken we aan de zendelingen uit onze gemeente, maar ook de jongeren die aankomende zomer Dabarwerk gaan doen op de camping. Wilt U zelf door hen heen werken en Uw woorden in hun mond leggen.

En wilt U ook bij ons zijn. Jong en oud. We mogen allemaal meebouwen aan Uw koninkrijk hier op aarde. En willen dan ook vragen om Uw kracht.