Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Winterfair

16 december 2023 @ 10:00 - 17:00

Winterfair 2023 op vrijdag 15 en zaterdag 16 december in de Sint-Janskerk. Voor meer informatie en webshop: www.winterfairgouda.nl

Op vrijdag 15 december tijdens Gouda bij Kaarslicht en op zaterdag 16 december is er in de Goudse Sint-Jan een gezellige Winterfair. De Winterfair is er voor iedereen die zin heeft in een dag vol gezelligheid, sfeer en gastvrijheid, maar ook voor wie op zoek is naar inspiratie of verdieping. Jong en oud, groot en klein, iedereen is welkom! Bovendien steun je met jouw aankopen de goede doelen.

Tijdens dit unieke evenement, dat inmiddels een begrip is in Gouda en (wijde) omgeving, bieden verschillende standhouders hun producten aan in de historische Sint-Janskerk. De kerk is deze twee dagen gratis toegankelijk. Een mooie gelegenheid om de prachtige Sint-Jan met de Goudse Glazen van binnen te bewonderen en tegelijkertijd te genieten van de gastvrijheid.

Je kunt gezellig shoppen bij de diverse kramen en lekker eten en elkaar ontmoeten op het foodplein. Er zijn diverse muzikale optredens en op kaarsjesavond is er een concert. Er is ruimte voor bezinning in het stiltecentrum en de gebedsruimte en een mogelijkheid om het kerstverhaal op een bijzondere wijze te beleven. Daarmee is de Winterfair meer dan een kerstmarkt.

Gegevens

Datum:
16 december 2023
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

St. Janskerk
Achter De Kerk 16
Gouda, Zuid-Holland 2801 JX Nederland