Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Thema+ dienst

29 januari 2023 @ 19:00 - 20:30

Liturgie voor deze dienst

 

Hoe kunnen we in ons dagelijks leven missionair zijn? Naar aanleiding van Markus 1: 29-39 hoopt dominee René van Loon samen met ons te kijken naar wat we hierin van Jezus kunnen leren. Ook Gerard de Wit zal aanwezig zijn om iets te delen over hun missionair werk in Schwerin.
We zien uit naar een avond vol aanbidding, verdieping en samen zijn. Blijf gerust aan het einde van de dienst nog even wat drinken om door te praten.
Tot dan!
—————
Meer informatie Gerard en Janneke de Wit:
In februari 2018 zijn Gerard en Janneke de Wit, samen met hun kinderen Lisa, Aron en Lars uitgezonden naar Noordoost-Duitsland. Na beiden meerdere jaren in het onderwijs te hebben gewerkt, is hun hart opengegaan voor de geestelijke, materiële en sociale nood in de ex-communistische Duitse deelstaat Mecklenburg-Vorpommern. Hun verlangen is om via hun leven Gods liefde te delen in een gebied waar God een grote onbekende geworden is. De familie De Wit woont in de hoofdstad Schwerin, waar ze, in samenwerking met de FeG (Freie evangelische Gemeinde), hopen bij te dragen aan christelijke gemeenschapsvorming.
Meer informatie is te vinden op de website van de GZB, waar u zich ook kunt aanmelden voor het ontvangen van de nieuwsbrief en gebedspunten.

Gegevens

Datum:
29 januari 2023
Tijd:
19:00 - 20:30
Evenement Categorie:

Locatie

Sint Jan – koorkerk

Organisator

Ds. C.M. van Loon