Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Passion Gouda 2019

20 april 2019 @ 19:00 - 20:00

Op zaterdagavond 20 april van 20.00 uur tot 21.00 uur wordt de 6e editie van de zogeheten Passion Gouda opgevoerd, voorheen PaasNachtdienst genoemd. Dit unieke event wordt uitgevoerd op de zaterdag in de PaasNacht in aanloop naar Pasen.

‘LEEF HET LEVEN TEGEMOET. Het intrigerende gebeuren van de dood én de opstanding van Jezus wordt door eigentijdse seculiere muziek in beeld gebracht. De Passion Gouda plaatst dit unieke gebeuren, dat de loop van de geschiedenis bepaalde, in het hier en nu met de impact voor ons dagelijks leven! Een unieke beleving van het Paasverhaal’.

The Passion Gouda neemt ons mee naar het ingrijpende verhaal over de laatste dagen van Jezus hier op aarde, vertelt door verschillende van zijn beste vrienden; Petrus, Judas, Thomas. Ze komen allemaal voorbij, geven hun kijk op wat er gebeurde en nemen je mee in hun perspectief en hoe het uitpakte. De speciaal samengestelde ‘Sint Jan huisband’ o.l.v. Bente de Leede heeft in eerdere edities van The Passion Gouda bewezen muzikaal zeer veelzijdig te zijn en in staat de emoties bijzonder weer te geven. Zij openen de avond met de themasong ‘Shallow’ als opening van een unieke setlist voor deze Passion.

De avond is gericht op twintigers en dertigers en toegankelijk voor iedereen; of je nu wel of niet vertrouwd bent met het christelijk geloof. Neem vrienden en bekenden mee om Pasen 2019 nieuw en hoopvol te beleven!

Na afloop is er geruime tijd voor ontmoeting, gesprek, gebed en een hapje en drankje. Entree is gratis, er zal een collecte zijn voor de onkosten. Mocht je vragen hebben of willen meewerken aan deze unieke dienst, neem dan contact op met Walter Bioch via wbioch@hotmail.com.

Gegevens

Datum:
20 april 2019
Tijd:
19:00 - 20:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

St. Janskerk
Achter De Kerk 16
Gouda, Zuid-Holland 2801 JX Nederland