Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kerstdienst voor kinderen

24 december 2023 @ 17:00 - 18:30

Op zondag 24 oktober is er in de Pauluskerk een speciale kerstdienst met en voor kinderen. Deze dienst begint om 17.00 uur. De leiding van de dienst is in handen van Ds. Theo Overbeeke uit Reeuwijk, en de samenzang wordt begeleid door Gerben Budding, stadsorganist van Gouda.

De Sint-Jansgemeente in Gouda organiseert al jaren een kerstnachtdienst. Deze dienst begint om 21.30 uur. Maar voor veel kinderen is dit te laat. Daarom organiseert de Sint-Jan dit jaar op zondagmiddag ook een kerstdienst met en voor kinderen maar dan in de Pauluskerk aan het Van Hogendorpplein in Gouda. Er is veel ruimte voor samenzang waarbij de kinderen niet worden vergeten. Ook Ds Overbeeke zal zijn bijdrage afstemmen op het jeugdige publiek.

“Met elkaar maken we er een sfeervolle en toegankelijke kerstviering van,” aldus Arie de Pater, ouderling in de Sint-Janskerk. “We zouden deze kerstdienst natuurlijk graag in de Sint-Janskerk organiseren maar daar zijn we op zondagmiddag druk met de voorbereidingen voor de Kerstnachtdienst die ’s avonds wordt gehouden. We zijn daarom blij dat we voor deze dienst in de Pauluskerk terecht kunnen. Jong en oud is van harte welkom!”

Liturgie voor deze dienst

Gegevens

Datum:
24 december 2023
Tijd:
17:00 - 18:30
Evenement Categorie:

Locatie

Pauluskerk
Van Hogendorpplein 2
Gouda, Zuid-Holland 2805 BM Nederland

Organisator

Ds. Th. Overbeeke