Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kerstnachtdienst ‘Prince of Peace’

24 december 2019 @ 20:30 - 22:00

Verhaal van Hoop

Op kerstavond  24 december bent u om 21.30 uur van harte welkom in de Sint Janskerk voor de traditionele kerstnachtdienst. De muzikale setting van de Messiah  van Händel benoemt de geboorte van Jezus vanuit Jesaja 9 als de komst van de ‘Prince of Peace’, de  Vredevorst,  middenin oorlogsgeweld!  “Een geweldige boodschap van hoop”, vertelt ds. Gerard Bijkerk, lid van het Missionair Team van de St. Jan. “ De kracht van deze profetie geeft ons vandaag een hoopgevend  perspectief. Ook in onze tijd, waarin oorlog en geweld aan de orde van de dag zijn (zowel op mondiaal niveau als binnen gezinnen), hebben wij deze kernboodschap van Kerst nodig! Sinds Christus gekomen is kunnen we hoopvol zijn, want liefde is sterker dan haat en het leven dat Hij geeft is sterker dan de dood“

Tijdens de Kerstnachtdienst kunt u genieten van muziek, gespeeld door organist Gerben Budding, wederom de Sint Jan Kerstband o.l.v. Bente de Leede en een gelegenheidskoor dat de Messiahliederen voor haar rekening neemt.

Na afloop is er geruime tijd voor ontmoeting, gesprek, gebed en een hapje en drankje. Entree is gratis, er zal een collecte zijn voor de onkosten.

Gegevens

Datum:
24 december 2019
Tijd:
20:30 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

St. Janskerk
Achter De Kerk 16
Gouda, Zuid-Holland 2801 JX Nederland

Organisator

Ds. G.M. Bijkerk